ျမင္းခြာရြက္သုတ္ႏွင့္...........


အခုတေလာ ကိုယ့္ကိုယ္ကို ေရာဂါတခုရွိေနျပီဆိုျပီး သံသယျဖစ္ေနပါတယ္..။
ဒီေန႔ ေစ်းသြားေတာ့ ျမင္းခြာရြက္ေတြ ေတြ႔တာနဲ႔ က်မၼာေရးနဲ႔ ညီညြတ္ေအာင္ စားမယ္ ဆိုရည္ရြယ္ျပီး
ဝယ္ခဲ့ပါတယ္..။ အန္တီ ၂၅က်ပ္ဖိုးပါ..။ ဒီမွာေတြ႔ေနတာေတာ့ၾကာပါျပီ..။ သုတ္စားဖို႔
စိတ္မဝင္စားေသးလို႔ပါ။ မေမဓါဝီ ေၾကာင့္လို႔လည္း ေျပာနိုင္ပါတယ္..။
မေမဓါဝီ သုတ္တာေတြလည္း စားခ်င္ေနလို႔ေပါ့...။
ဘေလာ့ေပၚတင္ဖို႔ မရည္ရြယ္ပါဘူး..။
မခင္ဦးေမ နဲ႔ ဂ်ီမွာအျပန္အလွန္ေျပာၾကရင္း တင္ျဖစ္တာပါ..။


ဒါက ကန္ဇြန္းဥရဲ႔ အရြက္ပါ..။
ေရလံုျပဳပ္ျပီး ၾကာညိဳ႔အခ်ိဳဆမ္း ။ နွမ္းဆီနဲနဲဆမ္းထားတာပါ..။
ဒီက လမ္းေဘးေခါက္ဆြဲဆိုင္ေတြမွာ ေရာင္းတတ္ပါတယ္..။

အမဲသားကို ညကတည္းက ဆားနဲ႔ နယ္ထားျပီး..ေနာက္တစ္ေန႔က်မွ ေရေဆး ။
ဂ်င္းမ်ားမ်ား ေခ်ာင္းေကာ့သီး တစ္ဝက္ေလာက္ထည့္ျပီး ဟင္းရည္ခ်က္ထားတာပါ။
အမဲသားနွဴးခါနီးေလာက္မွ မုန္လာဥကို ထည့္ပါတယ္..။ အငန္မၾကိဳက္လို႔ ဆားထပ္မထည့္ပါ။
အခ်ိဳမွဳန္႔မၾကိဳက္လို႔ အခ်ိဳမွဳန္႔လည္း မထည့္ပါ..။ ဟင္းခတ္မွဳန္႔လဲ မထည့္ပါ..။
နွစ္သက္သူမ်ား ထည့္ခ်က္နိုင္ပါတယ္..။
ပန္းကန္ထဲ ခပ္ထည့္ခ်ိန္မွ ၾကက္သြန္ျမိတ္ပါးပါးလွီးတာကို ျဖဴးလိုက္ပါ။

ပင္မွည့္သီးပါ..။ ဒီေန႔ဝယ္လာတာ ခ်ဥ္စူးေနတာပဲ..။

ဒါကေတာ့ ဂ်ပန္ငါးဆားနယ္ ပါ။ မမကိုေျပာျပရင္းနဲ႔ မသ္ိမွာစိုးလို႔ ရုပ္ဆိုးဆိုးနဲ႔ တင္ျပလိုက္ရပါတယ္။
ဒီငါးကို ေရေဆး အတံုးေလးေတြတံုးျပီး မီးေသးေသးေလးနဲ႔ ေျခာက္ေနေအာင္ ေၾကာ္ျပီး
ဆန္ျပဳပ္အျဖဴထည္နဲ႔ တြဲစားရတာ အေတာ္ လိုက္ဖက္ပါတယ္။



မွတ္ခ်က္။ ။
မသီတာၾကီးကေျပာေရာ့မယ္..
ဂုဏ္တုဂုဏ္ျပိဳင္ ဘာညာ ကြိကြ..

9 comments:

ဖဘမွာ အမဲသားျပဳတ္ကို ဘာေတြလဲလို႕

ကန္စြန္းဥရြက္ တစ္ခါဖူးမွ မၾကားဖူး.. မစားဖူး...

ဘာေရာဂါ ရွိေနတယ္ထင္တာတံုး...

ကိုယ့္ကိုယ္ကိုယ္ ေရာဂါရွိတယ္ ထင္တဲ့ေရာဂါ ျဖစ္ေနဦးမယ္...

ေအးေလ..
ငါတို႔လည္း ဒီေရာက္မွ စားဖူးတာပါ..။
အဲ့ဒီကန္ဇြန္းဥရြက္ကို ျ္မန္မာမွာေတာ့ ဝက္ေတြကိုေကြ်းတာတဲ့..။ဟီးး

နင္ေျပာတဲ့ေရာဂါပဲေနမွာ..။

အေက်ာေပးထားတယ္
ေပါက္ကို သနားလို႔
(ေကာ္နီက ေဟမာေန၀င္းကို ေျပာေသာ အသံျဖင့္ ဖတ္ပါ)

သူ႔ျမင္းခြါရြက္သုပ္ကေလးက စားခ်င္စဖြယ္ေလးေတာ့ ... ။ အၾကံတူ ေနာက္လူသာတာေပါ့ေလ .. ဟဲဟဲ။
ကန္စြန္းဥရြက္ေတာ့ မစားဖူးဘူး။ ကန္စြန္းရြက္နဲ႔ ဘာကြာလဲ မသိ။ အမဲသားေတာ့ မစားလို႔ ျမည္းေတာ့ဘူးေနာ္။ ပင္မွည့္သီးကို သၾကားနဲ႔ေဖ်ာ္ရည္ေဖ်ာ္ မေသာက္ဘူးလား။ ဒီတိုင္းဆို ခ်ဥ္မွာေပါ့။

ေပါက္တို႔ ဂုဏ္တု ဂုဏ္ျပိဳင္ အေက်ာေပးၾကတာမွာ မ်က္စိသူငယ္နဲ႔ ဟိုၾကည္႔ ဒီၾကည္႔ လုပ္သြားပါေၾကာင္းးး။

ျမင္းခြာပင္ကို သံုးပိုင္းပိုင္းျပီး သုပ္ထားသလိုပဲေနာ္ :P

ရွလြတ္ ဟင္းေတြမိုက္စ္
ပင္မွည့္သီးအရမ္းႀကိဳက္

ျမင္းခြာရြက္သုပ္...
ေပါက္ ေျပာမွပဲ စားခ်င္သြားတယ္...
မစားျဖစ္တာၾကာၿပီ...။

ကိုယ္လဲ စားစရာ တခုခု ခ်က္အံုးမွပဲ... ေတာ္ၾကာ အခ်င္းခ်င္း လဲ စားစရာ မရွိပဲ ျဖစ္ေနအံုးမယ္... ၿပီးေတာ့ မမ (KMSL) ဖြင့္တဲ့ Hotel မွာ အစိမ္း ၁၀၀ ေပးေနရအံုးမယ္... း))

ဟင္းခ်က္ေကာင္း၊ အျပင္အဆင္ေကာင္းပဲေနာ္။
ျမင္းခြါရြက္သုပ္ကိုစားခ်င္လာတယ္။
ကၽြန္မေနတဲ႕ အနီးတ၀ိုက္မွာ ၀ယ္လုိ႕မရဘူးေလ။
ဒါေပမယ္႕ သူနဲ႕တူတဲ႕ အရြက္ေတာ႕ရွိတယ္။
မေ၀းေသာ အနာဂါတ္မွ သုပ္စားျဖစ္ေအာင္သုပ္စားမယ္။

ခင္မင္စြာျဖင္႔