ဒီည သူမ်ားေပးတဲ့ခဝဲသီးကို ပုဇြန္ေျခာက္နဲ႔ေၾကာ္စားပါတယ္..။
ဆားနဲနဲပဲထည့္ပါတယ္.။ၾကက္သြန္ျဖဴဓါးျပားရိုက္လဲပါတယ္။
tunaငါးေသတၱာကို ၾကက္သြန္နီပါးပါး..သံပုရာသီး ငရုတ္သီးစိမ္း
နံနံပင္တို႔နဲ႔ သုတ္စားပါတယ္..။
ဒီအသုတ္ကိုလဲ ဆားနဲနဲပဲ ထည့္ပါ။
ဒီကအရြက္တမ်ိဳးကို ဆားနဲ႔သိပ္ထားတာကို ရိတ္ရိတ္လွီးျပီး
ၾကက္ဥနဲ႔ ေၾကာ္ပါတယ္..။
အရြက္ဆားသိပ္ေၾကာင့္ ဆားထည့္ေၾကာ္စရာမလိုပါ..။
ဒီေန႔ သည္မွ်သာ..။
အာလူးမုန္ညွင္းခ်ဥ္ ေမွ်ာ့္..။
Soon to be moving new home
4 years ago
17 comments:
အကုန္စားခ်င္တယ္
ခ၀ဲသီးက ျခံထြက္ထင္တယ္၊
ကိုယ္လည္း အဲဒီလိုေလးေတြ စားရတာၾကိဳက္တယ္။
အၿပံဳးပန္း
ရီတာ..
ေစတနာေမတၱာေတြနဲ႔ ခ်က္ထားတာေနာ္..။
ဟီး
မွန္တယ္အျပံဳးပန္းေရ...
ခဝဲသီးက ျခံထြက္တဲ့ ။
အသိတေယာက္က
သူစိုက္ထားတာ လက္ေဆာင္လာေပးထားတာ။
ကိုယ့္ဖာကိုယ္ဆို ဝယ္စားျဖစ္မွာမဟုတ္ဘူး။
ခဝဲသီး ဝယ္စားေလ့မရွိဘူး။
တူနာငါးဗူးေတြ ေစ်းသြားတိုင္း ေတြ႔ေနတာ မသိလိုက္ မသိဖာသာပဲ ေနခဲ့တယ္၊ အခုေတာ့ ဘယ္လိုလုပ္စားရင္ ေကာင္းမလဲဆိုတာ သိသြားၿပီ၊ အိုင္ဒီယာေလး အတြက္ ေက်းဇူးအထူးပါဗ်ိဳ႕....။ း)
စားစရာေတြခ်ည္း တင္ေနတယ္
(အျပစ္ ေျပာတာ မဟုတ္ပါဘူးေနာ္ မွတ္ခ်က္ေပးတာပါ းD)
ပုံေတြက ဝါးလုိက္တာ.. မမဆီ သင္တန္းသြားတက္ထားတာလား
:P
အိတ္စ္ေယာင္းစ္
ကိုညီလင္းသစ္ေရ..
အထဲကအရည္ကိုစစ္လိုက္အုန္းေနာ့..
မဟုတ္..ရႊဲရႊဲၾကီးျဖစ္ေနမယ္။
သခြားသီးပါးပါးလွီးထည့္သုတ္လဲ ေကာင္းတယ္။
ၾသ......
ဘာလုပ္လုပ္ အျပစ္ခ်ည္းျမင္ေနေတာ့တာပဲလားး..။
အဟင့္..။
(မသီတာကို ရီပလိုင္းလုပ္သည္။)
ပံု။
နည္းနည္းေလးမွ အေျပာမခံသူ
ဝါးဆို ဖုန္းစုတ္နဲ႔ေလ..။
တင္ခ်င္စိတ္ရွိတုန္းမို႔..။
မဟုတ္..ဓါတ္က်ျပီး ဘာမွ မတင္ခ်င္ဘူး။
ဒီအခ်ိန္မွာ အမ္အမ့္ကို သတိရလိုက္တာ..။
မဟုတ္..ဟင္းမခ်က္ဘူးလား..
ေမးေနတတ္လို႔။
ေပါက္
ခဝဲသီးနဲ႔ ၾကာဆံနဲ႔ ခ်က္တာကို အရမ္းၾကိဳက္တယ္... ေပါက္ရဲ႕ ခဝဲသီးက ဒီကအသီးေတြနဲ႔ မတူဘူးေရာ...
ခခေလး ေနေကာင္းတယ္ ဟုတ္... း))
ဆားအေၾကာင္း သိပ္အသားေပးသလုိပဲ
အိတ္စ္ေယာင္းစ္
အာလူးမုန္ညွင္းခ်ဥ္ ေမွ်ာ့္..။
အာလူးမုန္႔ညွင္းခ်ဥ္ေမွ်ာ္ေနတယ္ေပါက္
ျမန္မာျပည္က ပို႔လာတဲံမံုညွင္းခ်ဥ္ေတြ က်န္ေနတယ္
နည္းေျပာျပပါအံုး။ ဒါနဲ႔ အဲ့ဒါခ၀ဲသီးလို႔ေခၚတာလား
ကိုယ္ထင္တာက တပြတ္သီးအနုေတြထင္တာပဲ
ျမန္မာက ကိုယ္တို႔အိမ္မွာေပါမွေပါ့ေပါ့
အမ်ိဳးေရ..
ခဝဲသီး သိပ္မခ်က္ျဖစ္ဖူး။
ၾကာဇံနဲ႔ခ်က္တယ္ဆိုတာ ၾကားေတာင္မၾကားဖူးဘူး။
ေက်းဇူး။
ဂြ်န္ဝမ္းေရ..။
ကတိပ်က္ျပန္ျပီ..။
ဒီအိမ္ရွင္က ဒီလိုပဲ ကတိမတည္တတ္သူၾကီး။
ခြင့္လႊတ္ပါေနာ့..။
မေဘဘီေရ..
ေမွ်ာ့ေနာ္.။အဟိ
ခဝဲသီးရင့္သြားရင္ သပြတ္အူလုပိသံုးတာေလ။
ေရခ်ိဳးရင္သံုး.။
ပန္းကန္ေဆးတဲ့အခါသံုး.။
ခ်က္တာေတာ့ သိပ္မခ်က္ျဖစ္ဖူး။
သူမ်ားလာေပးထားလို႔ ခ်က္ျဖစ္တာပါ..။
hi Good Day to u, keep on posting
hi keep on posting
hi Good Day to u, keep on posting
testing
ဟင္းစပ္ လိုက္ဖက္တယ္
ခ၀ဲသီးမစားရတာေတာင္ၾကာလွၿပီ
စူးႏြယ္ေလး
Post a Comment