အမဲသားဆီျပန္

အမဲသားဆီျပန္လို႔ေခၚရမယ္ထင္တယ္.။
အမဲသားကို တနဂၤေႏြကတည္းက ဆား ..ဂ်င္းစိမ္း ၾကက္သြန္ျဖဴေထာင္းနဲ႔ နယ္ျပီးနွက္ထားတယ္။
တနလၤာေန႔ခ်က္မယ္ဆိုတဲ့ အေတြးနဲ႔ေပါ့..။
ဒါေပမယ့္..ဒီေန႔ညမွ ခ်က္ျဖစ္ေတာ့တယ္..။
နွက္ထားတဲ့ အမဲသားကိုအိုးထဲထည့္..။ ဆီေလာင္းထည့္..။ ၾကက္သြန္နီဥၾကီးၾကီးတစ္လံုး
ပါးပါးေလးစိတ္ထည့္ပါတယ္..။ နႏြင္းနဲ႔ ငရုတ္သီးမွဳန္႔ထည့္ပါတယ္..။
မီးေအးေအးနဲ႔ တည္ထားလိုက္ပါတယ္.။ အိုးကပ္မွာစိုးလို႔ မၾကာခဏေမႊေပးပါတယ္.။
ေနာက္ေတာ့ မဆလာထည့္ပါတယ္..။ (အမဲသားဆီျပန္ဟင္းခ်က္ရင္ မဆလာထည့္ခ်က္ေလ့မရွိပါဘူး)
မဆလာအနံ႔မၾကိဳက္လို႔ပါ..။ ဒီေန႔ေတာ့ စိတ္ကူးေပါက္တာနဲ႔ ထည့္ျဖစ္ပါတယ္..။
(အမွန္က အိမ္ကပို႔ထားတဲ့ဒန္ေပါက္မဆလာထည့္တာပါ..)
ရခါနီးျမည္းၾကည့္ေတာ့ အခ်ိဳေပါ့ေနတာနဲ႔..အခ်ိဳမွဳန္႔လည္းမသံုးတတ္တာနဲ႔ အိမ္မွာရွိတဲ့
ရက္ၾကာေနျပီျဖစ္တဲ့ပန္းသီးတစ္လံုး ခြဲစိတ္ထည့္ခ်က္လိုက္ပါတယ္..။
အိုးခ်ခါနီးေတာ့ ခြာထားတဲ့ပန္းသီးအခြံေတြထည့္ခ်က္ၾကည့္မယ္ဆိုျပီး ထည့္ခ်က္ေမႊပါတယ္.။


ဒါက ပန္းသီးအခြံပါေအာင္ရိုက္ျပထားတာပါ..။
အေပၚယံတင္ေပးထားတယ္..။
ခခ ထမင္းဘူးထဲေတာ့ မထည့္ေပးေတာ့ပါဘူး။
ျမင္ျပီး လန္႔ေနမွာစိုးပါတယ္။
အသိတစ္ေယာက္က အမဲသားဟင္းခ်က္ရင္ ပ်ဥ္းေတာ္သိမ္း ဆိုလား..။ စပါးလင္ဆိုလား
ထည့္ခ်က္ရတယ္ ေျပာျပသင္ေပးဖူးတယ္..။ အိမ္မွာအသင့္ရွိမေနေတာ့ သူေျပာသလို
မခ်က္ဖူးေသးဘူး။ တရက္ေလာက္ေတာ့ စမ္းၾကည့္ခ်င္ပါေသးတယ္..။
မွတ္ခ်က္ ။ ။ျမန္မာဟင္း ကုလားဟင္းခ်က္တာ ညံ့တယ္..။အို..ဘာဟင္းခ်က္ခ်က္ ညံ့တာပါပဲေလ..။ဟီးးး
ဟင္းခ်က္ျပီး တင္ဖို႔စိတ္ကူးမရွိပါဘူး..။ သူမ်ားေတြနဲ႔ အာလူးဖုတ္ရင္း တင္ျဖစ္သြားတာပါ.။

8 comments:

N/A ေရ... ေဟာဒီမွာ တကယ္တင္တာဗ်ိဳး...


း)

သံုးစက္

ေကာင္းမဲ့ပံုပါပဲဗ်ာ..တကယ္မိုက္သဗ်.. စမ္းခ်က္ၾကည့္အံုးမွပဲ..ေက်းဇူးပါဗ်ိဳ႕..

ကြ်န္ေတာ္ေတာ့ အမဲသားဟင္းခ်က္ရင္ ႀကက္သြန္နီဆီသတ္ ေနတုန္း သစ္ဂ်ပိုေခါက္ထည့္ သတ္တယ္။ ၿပီးမွ ဂ်င္း၊ ႀကက္သြန္ၿဖဴနဲ႔ နွပ္ထားတဲ့ အမဲသားထည့္ ကရေဝွးရြက္၊ ပ်ဥ္းေတာ္သိမ္ရြက္ ထည့္၊
နည္းနည္းဆီၿပန္လာရင္ ဒန္ေပါက္ မဆလာေလး နည္းနည္းထည့္ လိုက္တာပဲ။ ဟီးးးးး ေၿပာရင္း သြားေရယိုလာၿပီ........ :P

အဲ.... အမဲသား ႏူးလြယ္ေအာင္ ႏွပ္တဲ့အခ်ိန္ ဒိန္ခ်ဥ္ ထမင္းစားဇြန္း ၁ဇြန္း၊၂ဇြန္း ထည့္ႏွပ္ေသးတယ္။

မလြယ္ဘူး.

က်မလည္း ေတြ ့ဖူးတယ္ ပန္းသီး အခြံထည့္တာ
အမဲသားဟင္းမွာေတာ့ မဟုတ္ဘူး
အေ၇ာင္လွေအာင္လို႔ ေျပာတာပဲ
USA FOOD CHANEL မွာပါ

သံုးစက္ေရွ႔ဆံုးကေန လာငတ္ေနျပီ..။

ဟုတ္ကဲ့N/Aခ်က္စားၾကည့္ပါ..။က်ေနာ္ျဖစ္သလို..
လြယ္သလို ခ်က္တာပါ.။နည္းက်မဲ့ပံုေတာ့ မရွိပါဘူး။

ကိုနွလံုးျပတိုက္ (ဟိုက္ ျမန္မာျပန္လိုက္ေတာ့..XXX )

က်ေနာ္က အဲ့လို အနွစ္ခ်က္ဟင္း ဆီျပန္ဟင္းေတြ ခ်က္စားေလ့မရွိပါဘူး.။ ခ်က္ရင္လဲ မဆလာထည့္ခ်က္ေလ့မရွိဘူး.။ အခုလို သင္ေပးတဲ့အတြက္ ေက်းဇူးပါ..။ ေကာင္းေကာင္းခ်က္တတ္သြားတာေပါ့..။
ေက်းဇူး.။

အလြယ္နည္းပါဆို...မမၾကီးက်ယ္ရဲ႔..။

မ babytaster လာလည္တဲ့အတြက္ ေက်းဇူးပါ..။ပန္းသီးခြံက မ်က္လံုးထဲမွာ လွမ္းေတြ႔တာ ေကာ က္ထည့္လိုက္တာပါ..အေရာင္ လွမလွေတာ့ အခုေျပာျပမွပဲသိေတာ့တယ္..။


ေပါက္

ဗိုက္ဆာေနတုန္းၾကီး ဝင္ဖတ္မိတယ္....း)