
မတန္ခူးဘေလာ့ေျပးျပီးၾကည့္ျပီးမွခ်က္တာပါေနာ္..
အိမ္မွာတကယ္ခ်က္တာ..
ဒါမယ့္..ပထမဆံုးခ်က္တာဆိုေတာ့..မတင္ရဲလို႔..မတင္တာပါ
မေကအိုအမ္ေရ...
KKK Copyright © 2008 | Torn Paper Designed by SimplyWP| Converted by Free Blogger Template | Supported by Ipiet's Notez
21 comments:
တင္ပါ။ တင္ပါ။ ရဲရဲၿကီး တင္ပါ။ အုိေကပံုရတယ္။ အရည္ေသာက ္ကဘာလဲ။ ဟင္းမခ်က္တာနဲ႕ အေတာ္ဘဲ။ တပန္းကန္ေလာက္ ကမ္းလိုက္ပါကြယ္။ ကိုကာကိုလာနဲ႕ဘဲ ေသာက္ လုိုက္စားလုိက္ လုပ္ပေတာ႕မယ္။ ထမင္းလဲမစားရေသး ေန႕လည္ ၂၃၀ ၿမန္မာစံေတာ္ခ်ိန္ ရွိပါၿပီရွင္။
ေဟးးးးခ်က္နည္းေလး လုပ္ပါဦး
အလည္က မဲမဲေလး ၃ လံုးကဘာေလးေတြလဲဟင္၊ စပ်စ္သီးေျခာက္လား
မေကအိုအမ္ေရ...
ဒိန္ခ်ဥ္နဲ႔တြဲစားတာ..
ပူလြန္းလို႔အရည္ေသာက္မခ်က္ျဖစ္ဖူး...
ၾၾကက္သားဟင္းနဲ႔...ဘာလေခ်ာင္ေၾကာ္နဲ႔ပဲ...
စန္ဒါလင္းေရ...
မတန္ခူးကပံုနဲ႔တကြခ်က္နည္းေျပာထားတာ..သြားၾကည့္ေနာ္..
မဲမဲေလးက စပ်စ္ေျခာက္ပါ...
http://laynuaye.blogspot.com/search/label/%E1%80%85%E1%80%AC%E1%80%B8%E1%80%BB%E1%80%99%E1%80%AD%E1%80%94%E1%80%B9
ရွိေသးရင္ နည္းနည္းေကၽြးပါ ေပါက္ ဘာလေခ်ာင္ေၾကာ္ေလးလည္း စားခ်င္တယ္
ေပါက္ေရ.. မဆုိးဘူးဟ.. ျဖစ္တယ္.. တုိ႔ကေတာ့ စိတ္ကူးထဲမွာခ်က္ေနတာ အေတာ္ေလးၾကာျပီ။ အေမႊးအၾကိဳင္ ပစၥည္းေတြက ရေနျပီ ဒါေပမယ့္ ေထာပတ္လုိေနတယ္.. ဘယ္လုိေထာပတ္မ်ိဳး ၀ယ္ရမွန္း မသိဘူးျဖစ္ေနတယ္.. မတန္ခူးကေတာ့ Gee တဲ့.. ဒီမွာလည္း ရွာတာ ရွာမရဘူး... ေပါက္ခ်က္ထားတာ အဆင္ေျပမယ့္ပုံပဲ.. carry on ေပါက္ေရ... :D
နုေရ..အဆင္ေျပမယ့္ေထာပတ္သာထည့္ခ်က္လိုက္ပါ
ဟီးး
ေပါက္ဒီေန႔သံုးတာက
Allowrie '' တဲ့new zealand butter
ေမႊးပါတယ္..
နိနိေရ....မ်ားမ်ားရွိေသးတယ္..အားမနာနဲ႔ေနာ္..
ညီမ ပဲအ၀ါ အစား Garden Pea ကို ျပဳတ္ျပီးမွ ထဲ့ေရာရင္ အျဖဴ အစိမ္းနဲ႕ တမိ်ဳးလွတယ္ အမကိုသင္ေပး တဲ့ အမကေတာ့ ပဲအစိမ္းေရာင္သံုးတယ္။
saundoo@gmail.com ေလေပါၾကရေအာင္ေနာ္
ခ်က္ရင္ ကုလားျပည္က ဂီး ေထာပတ္ကိုဘဲေရြးပါ။ ၾသစေျတးလ် ဂီး ဆုိတာ အေနာက္နုိင္ငံ ေထာပတ္ အနံ႕ဘဲ ရတယ္။ စလံုးတုန္းကေတာ့ ကုလားေတြကို ေမးျပီး Raav ဆုိလားဘဲ အဲဒီေထာပတ္ကို ေရြးခ်က္တာ အလြန္ေမႊးပါတယ္။
ဆရာမေရ..
ေက်းဇူးပါ..
ေပါက္တို႔လည္းမခ်က္ဖူးဘူး..
ဒါ ပထမဆံုး...မတန္ခူးဖက္မွာတင္ထားတာေတြ႔ကတည္းက
ခ်က္စားခ်င္ေနတာ..
gtalk မွာaddထားလိုကိျပီေနာ္..
လာလည္တယ္ေဝး။
အင္းဗုိက္ဆာတာ နဲ႕ အေတာ္ပါပဲ ေပါက္ၾကီး ရာခုေလာက္ဆုိကုန္ေရာေပါ့ ခ်န္ထားတာမ်ားရွိရင္ အသစ္ ခ်က္ေကၽြးပါဦး .. ပဲ ဆုိမွ ဗရာေၾကာ္ သတိရတယ္ ကုိယ္ တုိင္လုပ္ျပီးမွ ပဲ တင္ေတာ့မယ္ ကြာ... နက္ျဖန္ေပါ့ .မဟုတ္ဘူးလား.. ဟဲဟဲ..
အင္း..ပဲေထာပတ္၊ ပဲေထာပတ္..။
မတည္႔ျပန္ဘူး။
ေခါင္းငိုက္စိုက္နဲ႔ ျပန္လွည္႔သြားၿပီ။ :(
ရွလြတ္ :))
(သေရက်သံ)
SMNTL
စားခ်င္စဖြယ္
ဆန္ေလးကေကာ့ေနတာပဲ
ဒီမွာဆန္က ရွမ္းဆန္လိုမ်ိဳး တမ်ိဳးပဲ ရိွတယ္။
ယိုးဒယားဆန္က်ေတာ့ ပိန္၂သြယ္၂ ရွည္၂ၾကီး
ကျဖိဳး...ဘယာေၾကာ္ပို႔ေပး..
မခ်ိဳသင္းေရ...
ေထာပတ္ေလွ်ာ့ထည့္ထားတယ္..
စားပါေနာ္...ျပီးရင္ ဂရိတ္ဖရုသီးေဖ်ာ္ရည္တခြက္ေသာက္လိုက္
ဘာမွေၾကာက္စရာမရွိေတာ့ဘူး(အိမ္က အေမဆို
အဲ့လိုစားတာ..ဟီးဟိ)
နႏၵာေရ...အ၀စားသြားေနာ့...
ျမတ္နိုးေရ..
ေပါက္ခ်က္တာလဲ...ထိုင္းဆန္နဲ႔ခ်က္တာပဲ..
ေရေလွ်ာ့ထည့္ခ်က္တယ္...
ခ်က္ၾကည့္ပါေနာ္..
မေပါက္....
စားခ်င္လိုက္တာဗ်ာ....။
အေနကလဲမနီးဘူး....။
ထူးထူးဆန္းဆန္းစားခ်င္ရင္ က်ေနာ္ဘဲ ခ်က္ရတာ...
မဒမ္ဆူးက သိပ္မထြင္ဘူး...။
ကိုသစ္နက္ဆူး
ေျပာေျပာေစာတာမဟုတ္ဖူး..
ဒီအိပ္ခ်္ေပါက္ နဲ႔ပို႔လိုက္မွာေပါ့...ဟီးး(အယ္လ္မဟုတ္)
စတာပါ။။
ဟီးဟီး..
ပဲေထာပတ္စားခ်င္ျပန္ျပီ။ း)
ေပါက္ ေရ..အရင္တခါ ကတည္းကလာလည္တာ ၀င္
မရလို႔ေနာ္.အခုမွပဲ ေရာက္ပါတယ္ရွင္။
လာလည္ျပီးနွဳတ္ဆက္သြားတာ.. အရမ္းေက်းဇူးတင္ပါ
တယ္ေနာ္။ ဒါနဲ႔ Sin dan lar အိမ္ကိုလဲသြားခ်င္တာ
ေလ..ဘယ္လိုသြားရမွန္းမသိ..၀င္လို႔မရလို႔။ သူလဲ
သေဘာေကာင္းျပီး..ခ်စ္စရာေကာင္းတယ္ ဟီးဟီး.
မီးမီးလည္း ပဲေထာပတ္ထမင္း ခ်က္စားဦးမယ္။ း)
ေက်းဇူးေနာ္. (မ) ေပါက္.
ေပါက္ေရ... ဘေလာ့ရွိတာသိ၀ူးေအ..
ဒီေန႕မွ မခင္ဦးေမဆီက ကူးလာတာ..
ပဲေထာပတ္ထမင္းေတာ့ ၾကိဳက္သြားပီ..
မ၀ါေရ...
အခု ၀င္လာလို႔ရသြားျပီဆိုေတာ့...အျမဲလာပါေနာ္..
ဆင္ဒဏ္လား ကအလွျပင္ေနလို႔ ဘယ္သူ႔မွေပးမ၀င္ဘူးတဲ့...ဟိ
ကူးကူးေရ...
ေပါက္ဘေလာ့ကစုတ္ခ်ာခ်ာေလးမို႔..
မေျပာျပရဲတာပါ...
ကူးကူးေလး...ေမျမိဳ႔ေရာက္ရင္ ပံုေတြအမ်ားၾကီးရိုက္ခဲ့ေနာ့...
Post a Comment